Anima.NET Standard 7.0

Το πληρέστερο περιβάλλον εμπορικής διαχείρισης και διαχείρισης γραφείου
για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

H Anima.ΝΕΤ Standard 7.0 είναι η κορυφαία τα τελευταία 20 χρόνια εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης και διαχείρισης γραφείου για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η ευκολία χρήσης της, τα συνοδευτικά εργαλεία, το πλήθος της απαραίτητης πληροφορίας που παρέχει αλλά και η μεγάλη της παραμετροποίηση, τη μετατρέπουν σε ένα πολυεργαλείο με σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες.

Δυνατότητες της εφαρμογής

Super δυνατότητες

Η Anima.NET Standard 7.0 είναι ίσως η πλέον τεχνολογικά προηγμένη εμπορική εφαρμογή όπου παρέχει εκτός των άλλων πολύ σημαντικές δυνατότητες. Ας δούμε μερικές από αυτές:

  • Τεχνολογία αιχμής Power Dominus

H Anima.ΝΕΤ Standard 7.0 αξιοποιεί τον MS SQL Server της έκδοσης Express Edition 2012 o οποίος και εγκαθίσταται αυτόματα κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής. Η τεχνολογία Power Dominus Framework 7.0 που βασίζεται η εφαρμογή, παρέχει τη δυνατότητα χρήσης της εφαρμογής πάνω στο Internet. Έτσι δίνοντας απλά την διεύθυνση IP όπου εκτελείται ο ένα ειδικό εργαλείο, μπορούμε να διαχειρισθούμε τα δεδομένα της εφαρμογής μέσω του Διαδικτύου σαν να ήταν τοπικά. Μάλιστα, η χρήση της εφαρμογής είναι ταχύτατη αφού τα δεδομένα συμπιέζονται και αποσυμπιέζονται κατά τη μεταφορά τους. Η χρήση της Anima.ΝΕΤ Standard 7.0 είναι ιδανική σε ένα φορητό υπολογιστή ακόμη και σε ένα Tablet PC με Windows 10, με σύνδεση 3G. Οι συνδεόμενοι χρήστες μπορεί να είναι απεριόριστοι.
Επίσης μέσω Internet κι ενός φυλλομετρητή (browser) από οποιαδήποτε συσκευή, μπορούμε να διαχειρισθούμε το πελατολόγιο, την αποθήκη, παρέχει στατιστικά και οικονομικά στοιχεία, αλλά μπορούμε και να δημιουργήσουμε μια προσφορά που θα την λάβει αυτόματα ο πελάτης μέσω email ή SMS.
Παρέχεται επίσης η πλήρης παραμετροποίηση της. Μπορούν να προστεθούν νέες επιλογές στα μενού, νέα πεδία στις φόρμες, νέες λειτουργίες βασιζόμενες στη γλώσσα VBA script που περιέχει το περιβάλλον, την Power Dominus Basic κ.ά. Μπορείτε έτσι να τροποποιήσετε την εφαρμογή, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

  • Εντατική Λιανική

H Anima.ΝΕΤ Standard 7.0 με τη βοήθεια ενός ΑΔΗΜΕ ή ενός θερμικού εκτυπωτή με ΕΑΦΔΣΣ, μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε ένα πλήρες σύστημα POS. Η χρήση Barcode reader αλλά και η προαιρετική οθόνης αφής, απλοποιούν ακόμη περισσότερο τη λειτουργία της. Αποτελεί έτσι μια ιδανική επιλογή για mini-markets, περίπτερα και όπου γενικότερα υπάρχει μεγάλη χρήση λιανικής.

  • Ηλεκτρονικό κατάστημα στο Internet

Η Anima.ΝΕΤ Standard 7.0 συνεργάζεται με την εφαρμογή eAnima 3.0 η οποία δημιουργεί και διαχειρίζεται αυτόματα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο φιλοξενείται στο eAnima Portal www.eanima.gr. Mπορείτε έτσι να κάνετε πωλήσεις μέσω Internet και να ενημερώνεται αυτόματα η βάση δεδομένων του υπολογιστή σας.

  • Αυτόματη διαχείριση πιστωτικών καρτών

Μία πολύ σημαντική δυνατότητα με τη βοήθεια της eAnima 3.0 είναι η διαχείριση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών μέσα από την εφαρμογή, χωρίς τη χρήση POS. H Anima.ΝΕΤ Standard 7.0 εκμεταλλεύεται τις υπηρεσίες eCommerce όλων των συστημικών τραπεζών αλλά και της Viva Wallet. Διαχείριση καρτών μπορεί να κάνει και η εφαρμογή Mobile Anima.NET. Mε τη συγκεκριμένη δυνατότητα, ένας πωλητής έχοντας ένα κινητό με Android, μπορεί να διαχειριστεί πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες.

  • Mobile Anima.NET για πωλήσεις εκτός εταιρείας

Η Anima.ΝΕΤ Standard 7.0 συνεργάζεται με τη Mobile Anima.NET η οποία είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή που τρέχει σε συσκευές Android και διαχειρίζεται παραγγελιοληψία σε εκθέσεις αλλά και γενικότερα πωλήσεις εκτός εταιρίας όπως και τιμολόγηση επί αυτοκινήτου (XVAN). Μπορείτε έτσι ασύρματα, μέσω Internet ή ασύρματου τοπικού δικτύου, να διαχειρίζεστε απομακρυσμένα τα δεδομένα σας. Έχετε έτσι μια πλήρη εμπορική εφαρμογή στην παλάμη σας. Μια σημαντική δυνατότητα της εφαρμογής είναι η διαχείριση κωδικών QR των προϊόντων της αποθήκης, που «σκανάρει» η συσκευή και μπορούν να εκτυπωθούν από την Anima.ΝΕΤ Standard 7.0. Η εφαρμογή όμως παρέχει και πολλές άλλες δυνατότητες. Πραγματοποιεί αναγνώριση κλήσης στη συσκευή που τρέχει η εφαρμογή και εμφανίζει τα στοιχεία του συναλλασσόμενου που πραγματοποιεί την κλήση. Παράλληλα καταχωρείται η κλήση στη βάση δεδομένων. Επίσης ενεργοποιεί το GPS της συσκευής και στέλνει στη βάση του server κάθε 3 λεπτά τη θέση του χρήση που χρησιμοποιεί τη συσκευή. Μπορούμε μέσω της Anima.ΝΕΤ Standard 7.0 να δούμε σε χάρτη αυτές τις συντεταγμένες αλλά και άλλα χρήσιμα στοιχεία όπως πόσο χρόνο καθυστέρησε σε μια περιοχή, πού βρίσκεται τώρα κλπ. Τέλος, στέλνει μαζικά SMS σε συναλλασσόμενους.
Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή σε απεριόριστο αριθμό συσκευών, αφού δεν χρεώνονται οι άδειες λειτουργίες για κάθε μια συσκευή, εκτός από μια ειδική άδεια που λέγεται Anima.NET Exchange Server.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Mobile Anima.NET κάνετε κλικ εδώ.

  • Διαχείριση Mail - Fax Server

Η Anima.ΝΕΤ Standard 7.0 διαχειρίζεται τα εισερχόμενα και εξερχόμενα emails και μηνύματα όλων των χρηστών. Τα εισερχόμενα emails και μηνύματα αποθηκεύονται τοπικά και μπορούν να τα διαχειρισθούν όλοι οι χρήστες μέσω της Anima.ΝΕΤ Standard 7.0 αλλά και μέσω Internet. Επίσης διαχειρίζεται τα εξερχόμενα emails, SMS και fax των χρηστών.

Anima.NET Compact Edition

Η Anima.NET Compact Edition είναι μια «ελαφριά» έκδοσή της Anima.ΝΕΤ Standard 7.0, η οποία δεν χρησιμοποιεί τον MS SQL Server αλλά τον SQLite, γιαυτό μπορεί να εγκατασταθεί ακόμη και σε ένα Tablet PC. Είναι μια πλήρης εμπορική εφαρμογή, είναι αυτόνομη κι έχει την ίδια λειτουργικότητα με την Anima.ΝΕΤ Standard 7.0 . Μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχεία των πελατών και των προμηθευτών της επιχείρησής σας, την αποθήκη σας, να περάσετε τις αγορές και τις πωλήσεις σας με τη φόρμα τιμολόγησης ή τη λιανική που περιέχει, να εκτυπώσετε Προσφορές, Παραστατικά, να διαχειριστείτε τα αξιόγραφά σας και τις παραγγελίες σας. Οι εκτυπώσεις που σας παρέχει είναι πολλές όπως καρτέλες, ημερολόγια, πλήθος στατιστικών πληροφοριών, συγκεντρωτικών καταλόγων κ.ά. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα σειριακών αριθμών, παρτίδων, πολλαπλών μονάδων μέτρησης, ιδιοτήτων όπως χρώμα και μέγεθος κλπ. Χρησιμοποιεί ΕΑΦΔΣΣ για τα παραστατικά ή ΑΔΗΜΕ για τη λιανική πώληση.
Μια σημαντική δυνατότητα της εφαρμογής είναι ότι μπορεί να διαχειρισθεί έναν αποθηκευτικό χώρο και να εκδώσει Συγκεντρωτικό Δελτίο Αποστολής (ΣΔΑ). Έτσι είναι μια ιδανική λύση και στη φορητή τιμολόγηση – XVAN αφού με τη βοήθεια ενός Tablet PC κι ενός μικρού φορητού εκτυπωτή, μπορεί να εκτυπώνει οποιονδήποτε τύπο παραστατικών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φορητή τιμολόγηση – XVAN κάνετε κλικ εδώ.

Ο SQLite είναι ένα ευρέως διαδεδομένο σύστημα διαχείρισης βάσης δεδομένων ειδικά για συσκευές με ελάχιστες απαιτήσεις μνήμης και επεξεργαστικής ισχύος κυρίως για tablets. Δεν είναι τύπου client-server όπως ο MS SQL Server, άρα δεν μπορεί η Anima.NET Compact Edition να δουλέψει σε δίκτυο, είναι με άλλα λόγια μια τοπική βάση δεδομένων.

Poseidon Software SA
  

Copyright © 2018