Έχετε ξενοδοχείο, εστιατόριο, cafe - bar ή beach bar;
Οι πελάτες σας δεν θα χορταίνουν να παραγγέλνουν από το κινητό τους …H Easy Orders είναι μια επαναστατική εφαρμογή όπου οι πελάτες ενός εστιατορίου, ενός ξενοδοχείου ή ενός cafe – bar μπορούν να κατεβάσουν σε μια συσκευή Android ή iOS.
Mόλις σκανάρουν ένα QR code που θα βρουν στο τραπέζι, σε μια ξαπλώστρα ή στο δωμάτιο, εμφανίζεται αυτόματα ο κατάλογος του καταστήματος και ο πελάτης με απλό τρόπο μπορεί να επιλέξει τα προϊόντα που επιθυμεί να παραγγείλει.
Τα προϊόντα εμφανίζονται σε ελληνικά και αγγλικά, ενώ περιέχουν εικόνες και πληροφορίες ανά προϊόν. Πριν την αποστολή της παραγγελίας, παρέχεται στον πελάτη η δυνατότητα να πληρώσει με PayPal, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Mόλις αποσταλεί η παραγγελία, αυτή καταχωρείται σε μία ειδική εφαρμογή ή στην Anima - Μenu και αυτόματα εκτυπώνεται στους εκτυπωτές του του καταστήματος, με δυνατότητα μετέπειτα διαχείρισης.
Mία εξίσου σημαντική δυνατότητα της εφαρμογής, είναι ότι με τον ίδιο απλό τρόπο ο πελάτης μπορεί να καλέσει έναν σερβιτόρο.

Για να λειτουργήσει η εφαρμογή αρκεί σε κάθε τραπέζι, δωμάτιο ή ξαπλώστρα να υπάρχει μια πλαστικοποιημένη καρτολίνα Α6 με 2 QR codes για Android και για iOS συσκευές.
Σύμφωνα με τις ανάγκες σας, υπάρχουν διάφορες προτάσεις χαμηλού κόστους που θα βρείτε στο εμπόριο, για τον τρόπο που θα τοποθετήσετε την καρτολίνα. Kάντε κλικ εδώ για να δείτε κάποιες δικές μας προτάσεις.

Δυνατότητες

Πακέτο Easy Orders

Περιλαμβάνει:

  • Φιλοξενία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος για 12 μήνες
  • Παραμετροποίηση και απομακρυσμένη εγκατάσταση
  • Περαιτέρω χρήση του πακέτου με 60 € το εξάμηνο ή 100 € το έτος
  • Κόστος πλαστικοποιημένης A6 καρτολίνας 1 € ανά τεμάχιο

Μόνο

200€

+ΦΠΑ


Poseidon Software SA
Copyright © 2019